اسید مالئیک

فرمول شیمیایی: C4H4O4

جرم مولکولی: ۱۱۶/۰۷

چگالی: ۱/۵۹ گرم بر میلی لیتر

نقطه ذوب: ۱۳۵ درجه سانتی گراد

اسید مالئیک با فرمول شیمیایی C4H4O4  به شکل گرد متبلور یا دانه ای به رنگ سفید می باشد. اسید مالئیک در طبیعت به وفور پیدا می شود. مالئیک اسید یک اسید آلی غالب در سیب های درختی، مخصوصا سیب های نارس و انواع توت ها و سایر میوه هاست. نقطه ذوب مالئیک اسید در محدوده ۱۴۴-۱۳۰ درجه سانتی گراد است که در سه محدوده قرار دارد: نقطه ذوب ۱۳۹-۱۳۸ درجه سانتی گراد زمانیکه از آب کریستال تشکیل شود، نقطه ذوب ۱۳۵-۱۳۰ درجه سانتی گراد زمانی که از الکل کریستال شود و نقطه ذوب ۱۴۴ در هوا، نقطه جوش نیز در حدود ۱۳۸ درجه سانتی گراد گزارش شده است. نقطه ذوب این اسید از اسید سیتریک کمتر است و به همین خاطر از آن در تهیه ی آبنبات های سخت استفاده می شود.

کاربرد اسید مالئیک

– از اسید مالئیک برای تهیه ی مخلوط نوشیدنی های خشک، نوشابه گاز دار، ژله و … در صنایع غذایی استفاده می شود.

– به عنوان یک نگهدارنده طبیعی مالئیک اسید برای انواع روغن ها و اسانس های پایه روغن استفاده می شود.

– اسید مالئیک در فرآیند تولید انواع آبنبات ها بکار گرفته می شود.

– اسید مالئیک در خلوص پایین به عنوان تنظیم کننده PH در فرمولاسیون بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

– اسید مالئیک صنعتی در تولید انواع رزین های مصنوعی، رنگ ها، کتان ها و ابریشم نیز به کاربرده می شود.

– مالئیک اسید به عنوان بافر تری مالئات و بافر سدیم مالئات بکار گرفته می شود. این اسید می تواند به عنوان ماده پیشرو برای تولید بسیاری از افزودنی های مواد غذایی استفاده شود.

 

فروش مالئیک اسید

مالئیک اسید در کیسه های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.

 

 

دیگر محصولات: اسید فوماریک

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *