در دهه های گذشته، سویا بیشترین مصرف در بسیاری از کشورها را داشته است. برزیل با توجه به این که ۲۲ درصد از تولید سویا را در اختیار دارد، به این مصرف کمک می کند و این باعث می شود که دومین تولید کننده و صادر کننده روغن سویا باشد. اسید چرب سویا یک نوع روغن گیاهی است که در اسیدهای چرب غیر اشباع بسیار فراوان است. در آمریکای شمالی و مرکزی تولید روزافزونی وجود دارد، با این حال، به زودی به علت پتانسیل بالایی که در اختیار دارد، به زودی در سراسر جهان کشت خواهد شد. این ماده با نسبت زیادی از اسید لینولئیک و به میزان کم اسید اولئیک مشخص می شود.
با توجه به این که آلفا لینولنیک (۱۸: ۳ سطح ۹c، ۱۲c، ۱۵c) سویا معمولا از ۵٫۰ تا ۷٫۰ درصد کل اسیدهای چرب تشکیل شده است، دانه سویا یک منبع مهم روزانه این اسید است. این نیز تاثیر قابل توجهی در نسبت اسیدهای چرب اشباع ۶-n-3 در رژیم غذایی دارد. پالایش روغن سویا شامل مراحل فتومینگ، خنثی سازی، سفید کردن و دئودورانت کردن است. واکنش های ایزومریژن که در مرحله گندزدایی انجام می شود، ممکن است سطوح اسید آلفا لینولنیک را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. افزایش دما باعث افزایش میزان این واکنش ها می شود. در نتیجه، سطح اسید چرب ترانس (TFA) افزایش می یابد. TFA اسیدهای چرب حاوی حداقل یک پیوند دو طرفه است.
در ترانس فرم اتم های هیدروژن در هر دو طرف از اتم های کربن قرار دارد، در حالی که آنهایی که در فرم cis قرار گرفته اند. کلاس ایزومز تزانس شامل اسیدهای چرب مونو اسید (TMFA)، گروهی از اسیدهای چرب که تنها یک نوع اشباع ندارند، لزوما در فرم ترانس هستند. اسیدهای چرب ترانس اسیدهای غیر اشباع (TPFA) نیز به این کلاس از ایزومرها تعلق دارند و به همین ترتیب همتایان آنها دارای دو یا چندین تناقض هستند. در حالی که TMFA به طور کلی توسط هیدروژناسیون روغن های گیاهی تولید می شود یا بیو هیدروژن در شبیه سازان، TPFA در نتیجه دئودورانت کردن روغن ها ۴ و یا سرخ کردن تشکیل می شود.
کاربرد ها و ویژگی های اسید چرب سویا
اسید چرب سویا در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، بنابراین تقاضای زیادی در سراسر جهان دارد. اسیدچرب سویا از روغن دانه ی سویا ساخته شده است، باقی مانده از روغن تصفیه شده در مرحله تخمیر، در طول روند پالایش روغن سویا به دست آمده از دانه سویا هست.
اسید چرب سویا در تولید محصولات مختلف مانند روان کننده، کاغذ کربن، کاغذ استنسیل، رنگ، صابون مایع، ضدعفونی کننده، آلیاژهای نساجی، جوهر چاپی، فلزکاری، فرایند شناور سازی، صنایع شیمیایی، صنایع دارویی و غیره استفاده می شود. .
ترکیب اسید چرب اصلی روغن سویا مصرف شده توسط برزیل تعیین شده است. متوسط ترانس اسیدهای چرب ترانس (TFA) بین ۰٫۸ و ۲٫۶ درصد از کل اسیدهای چرب بود و شامل ایزومرهای ۱۸: ۱، ۱۸: ۲ و ۱۸: ۳ بود. ۱۸: ۱ سطح TFA در تمامی مارک های مورد مطالعه کمتر از ۰٫۱٪ بود. در میان TFA غیر اشباع، ۱۸: ۳ غالب بود، با سطوح از ۰٫۵ تا ۱٫۴٪. این گروه شامل اسیدهای چرب مونو و دی ترانس بود و اسید اصلی ۱۸: ۳ ۹c، ۱۲c، ۱۵t بود. مقادیر ۱۸: ۲ TFA از ۰٫۳ تا ۱٫۱٪ با غلبه بر اسید ۱۸: ۲ ۹c، ۱۲t متغیر بود. محتویات اسید آلفا لینولنیک بین ۳٫۵ تا ۵٫۴ درصد و میانگین مقدار ۴٫۱ درصد بود. درجه ایزومرزایی اسید لینولئیک و آلفا لینولنیک از ۵/۰ به ۲/۱ درصد و از ۹/۱ تا ۲۷/۲ درصد بود.
این اسیدهای چرب به وسیله تقسیم و تقطیر خلاء روغن سویا به دست می آید. این محصول دارای نقطه ذوب حدود ۲۵ درجه سانتیگراد است. این اسید معمولا زرد رنگ است و رنگ روشن آن با توجه به درجه حرارت است.
اسید چرب سویا در صنایع نفت ، از جمله آمین ها، بوراتین ها، استرها، چربی ها، روان کننده ها، اتمام سطوح، مواد شوینده، لوازم آرایشی، صابون و مواد جامد، لیتیوم، نساجی، پوشش ها، رزین ها، سورفکتانت ها، رنگ ها ، مورد استفاده قرار می گیرد. موارد کاربردی بسیاری از اسیدهای سویا منعکس کننده خواص عالی موجود در این اسید چرب است که کارایی و عملکرد تمیز آن را تضمین می کند. روغن های گیاهی یک ماده جایگزین عالی هستند.
همانطور که گفتیم اسید چرب سویا به دست آمده توسط تقسیم و تقطیر خلاء بعد از روغن سویا هست. محصول به دست آمده دارای نقطه ذوب بالاتر از ۲۵ درجه سانتیگراد است.
دیگر محصولات : ویتامین D3
فروش اسید چرب سویا
اسید چرب سویا دربشکه های ۲۰۰ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.