لسیتین افزودنی خوراکی است که از منابع مختلف مانند سویا و تخم مرغ بدست می آید. به طور کلی به عنوان امولسیفایر یا روان کننده، در صنعت مواد غذایی اضافه می شود، اما همچنین به عنوان یک محافظ آنتی اکسیدان و طعم استفاده می شود. لسیتین به عنوان یک امولسیفایر کار می کند، به این معنی که چربی ها و روغن ها را تعلیق می کند و آنها را از مخلوط کردن با مواد دیگر حفظ می کند.
لسیتین نوعی چربی است که در سلولهای بدن ضروری است. این محصول می تواند در بسیاری از غذاها، از جمله سویا و زرده تخم مرغ یافت شود. لسیتین به عنوان دارو مصرف می شود و همچنین در تولید دارو استفاده می شود.
کاربرد لسیتین سویا
- لسیتین برای درمان اختلالات حافظه مانند زوال عقل و بیماری آلزایمر مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین برای درمان بیماری های کیسه صفرا، بیماری کبد، انواع خاص افسردگی، کلسترول بالا، اضطراب و بیماری پوستی به نام اگزما مورد استفاده قرار می گیرد.
- بعضی افراد لسیتین را به عنوان یک مرطوب کننده مورد استفاده قرار می دهند.
- به عنوان افزودنی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، همچنین این مواد برای جدا کردن مواد از مواد خاص استفاده می شود.
- لسیتین سویا در مکمل های غذایی، بستنی و محصولات لبنی، فرمول های شیر، نان، مارگارین و سایر غذاهای راحت یافت می شود.
- لسیتین عنصر بسیار رایج در غذاهای بسته بندی شده است، زیرا این امولسیفایر و تثبیت کننده عالی است.
- لسیتین سویا نیز به عنوان امولسیفایر در لوازم آرایشی و خوراک حیوانات استفاده می شود.
- لسیتین سویا معمولا در غذاها به عنوان یک افزودنی استفاده می شود تا بافت محصولات، از جمله شکلات را هموار کند.
خطرات و عوارض
افراد مبتلا به آلرژی به تخم مرغ و سویا باید مراقب باشند تا لسیتین را در مکمل هایشان پیدا کنند و از واکنش های آلرژیک جلوگیری کنند.
لسیتین را می توان در بسیاری از محصولات مانند تخم مرغ و محصولات حیوانی یافت که ممکن است قبلا خورده باشید. هیچ ریسکی از لسیتین وجود ندارد که به طور طبیعی در غذا رخ دهد.با این حال، مکمل ها توسط اداره غذا و دارو برای کیفیت مورد نظارت قرار نمی گیرند. ممکن است اثراتی وجود داشته باشد که هنوز درک نشده اند. افرادی که لسیتین مصرف می کنند، باید از توصیه های دوزهای آن آگاه باشند و نباید بیشتر از ۵۰۰۰ میلی گرم در روز تجاوز کنند.
لسیتین را می توان در بسیاری از محصولات مانند تخم مرغ و محصولات حیوانی یافت که ممکن است قبلا خورده باشید. هیچ ریسکی از لسیتین وجود ندارد که به طور طبیعی در غذا رخ دهد.با این حال، مکمل ها توسط اداره غذا و دارو برای کیفیت مورد نظارت قرار نمی گیرند. ممکن است اثراتی وجود داشته باشد که هنوز درک نشده اند. افرادی که لسیتین مصرف می کنند، باید از توصیه های دوزهای آن آگاه باشند و نباید بیشتر از ۵۰۰۰ میلی گرم در روز تجاوز کنند.
سایر محصولات ما:
فروش لسیتین سویا پودری و مایع