اسید کاپریلیک یک نوع از اسید چرب اشباع مفید است که دارای خواص ضد باکتری، ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد التهابی است. در غذاهایی مانند نارگیل و روغن نارگیل، شیر گاو و شیر مادر انسانی به پیشگیری از عفونت های دستگاه ادراری، عفونت های مثانه، بیماری های منتقله از راه جنسی، عفونت دهان مانند گینویویت و بسیاری از شرایط دیگر مرتبط است. به عنوان یکی از سه اسید چرب اولیه (همراه اسید اسید اسکور و اسید لوریک) در روغن نارگیل یافت شده است، اسید کاپریلیک اخیرا به دلیل اثرات ضد قارچی آن شناخته شده است، به خصوص در حفظ و نگهداری ارگانهای گوارشی و تولید مثل – مثانه، روده و مجرای ادرار – به درستی کار می کنند.
اسید کاپریلیک به طور طبیعی در شیر پستانداران مختلف یافت می شود و جزئی از روغن نارگیل و روغن هسته نخل است. اسید کاپریلیک برای تشنج، هیپوآلبومینمی در بیماران همودیالیزی، اختلالات گوارشی از قبیل دیس بیوسی، جذب چربی و چیلوتوراکس استفاده می شود. اسید کاپریلیک برای توانایی آن در از بین بردن سلول های کاندیدایی و همچنین برای بازگرداندن سطوح اسیدی طبیعی در معده مشهور است. مصرف کراتیل اسید در طی درمان شما می تواند مسیر روده خود را به شکل خود باز کند و به جلوگیری از رشد سلول ها کمک کند.
اسید کاپریلیک یک اسید چرب اشباع حاوی هشت کربن است که یکی از خانواده های اسید چرب متوسط زنجیره ای است. آزمایشات آزمایشگاهی و آزمایش حیوانات نشان داده است که اسید کاپریلیک دارای ضد باکتری، ضد ویروسی و خواص ضد قارچی است. گزارش های اولیه از دهه ۱۹۴۰ و ۱۹۵۰ نشان داد که اسید کاپریلیک ممکن است در برابر عفونت های مخمر در انسان موثر باشد.
کاربردهای کاپریلیک اسید
اسید کاپریلیک برای صرع (تشنج)، دهان و دندان و پروتئین آلبومین خون در افرادی که تحت دیالیز قرار می گیرند، اختلالات گوارشی مانند دیس بیوسی (سطح غیرطبیعی باکتری در معده)، جذب غیرطبیعی چربی و چیلوتوراکس (نشت یک ماده چیل به داخل حفره قفسه سینه نامیده می شود). هنگامی که به عنوان بخشی از یک رژیم تریگلیسرید کتونی یا متوسط زنجیره ای (MCT) مصرف می شود، اسید کاپریلیک به کاهش تعداد تشنج در افراد مبتلا به صرع کمک می کند. با این حال، عوارض جانبی و مشکل پس از رژیم غذایی به نظر می رسد که استفاده طولانی مدت آن را محدود می کند. شواهد بیشتری برای ارزیابی اسید کاپریلید برای این استفاده می شود.
اسید کاپریلیک به عنوان یک تقویت کننده ایمنی طبیعی، به عنوان یک عنصر در قارچ کش های موضعی، پاک کننده های خانگی، عطر و رنگ استفاده می شود.
روغن نارگیل به تازگی به یکی از پرمصرف ترینها تبدیل شده است. این یک راه حل یک مرحله ای برای همه چیز است. اگر چه معمولا برای پخت و پز استفاده می شود، روغن نارگیل دارای بسیاری از کاربردهای روزمره است. این می تواند مورد استفاده قرار گیرد برای مرطوب کردن پوست، حذف آرایش، دفع اشکالات، و تمیز کردن لباس. روغن نارگیل نیز دارویی استفاده می کند. به عنوان مثال، برای درمان عفونت های مخمر مورد استفاده قرار می گیرد و به کاهش کلسترول کمک می کند. بسیاری از این مزایای ناشی از اسید کاپریلیک موجود در روغن نارگیل است.
فروش کاپریلیک اسید
اسید کاپریلیک در بشکه های ۱۹۰کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.
دیگر محصولات : پلی کواترنیوم