اسید سیتریک
اسید سیتریک یک میان وعده کلیدی در متابولیسم است. این ترکیب اسیدی موجود در میوه های مرکبات است. نمک اسید سیتریک (سیترات) می تواند به عنوان آنتی اکسیدان ها به علت توانایی کلاته کلسیم مورد استفاده قرار گیرد. اسید سیتریک خشک یک عامل تجزیه کالکولی و ضد انعقاد است.
مکانیسم عمل اسید سیتریک خشک به عنوان یک فعالیت اسیدی کننده و فعالیت کلفت کلاسیک است. اثر فیزیولوژیک سیتریک اسید خشک باعث کاهش فعالیت فاکتور انعقادی می شود، این محصول به علت خواص آنتی اکسیدانی آن به عنوان یک افزودنی در داروهای دارویی استفاده می شود. این پایداری، مواد تشکیل دهنده فعال را حفظ می کند و به عنوان نگهدارنده استفاده می شود، همچنین به عنوان یک اسیدولانت برای کنترل pH استفاده می شود و به وسیله کلاتینگ کلسیم در خون به عنوان یک ضد انعقاد عمل می کند.
تاریخچه اسید سیتریک
اولین بار در سال ۱۷۸۴ توسط Carl Wilhelm Scheele از آب لیمو جدا شد، تولید صنعتی اسید سیتریک در اواخر قرن نوزدهم ساخته شده از لیمو ایتالیایی است. جیمز کرری، یک شیمیدان آمریکایی، یک فرایند برای ساخت اسید سیتریک از قالب را در سال ۱۹۱۷ کشف کرد، و Pfizer در سال ۱۹۱۹ شروع به تولید اسید سیتریک از قالب کرد.
کاربرد اسید سیتریک
- مورد استفاده به عنوان افزودنی در غذا و عامل طعم دهنده و نگهدارنده در مواد غذایی.
- اسید سیتریک pH را افزایش می دهد که واقعا در متوقف کردن بوتولیسم در محصولات کنسروی مفید واقع می شود.
- اسید سیتریک پروتئین گوشت رو تجزیه می کند و گوشت را نرم می کند.
- مورد استفاده در نان های خامه ای.
- اسید سیتریک در شیر به لخته شدن سریع آن کمک می کند.
- در فرآیند شراب سازی، اگر میوه ها حاوی مقدار زیاد اسید سیتریک نیستند، به صورت مصنوعی اسید سیتریک اضافه می شوند تا ترشح شوند.
- مورد استفاده در محصولات زیبایی پوست و مو برای از بین بردن رادیکال های آزاد.
- محلول اسید سیتریک به عنوان ماده تمیز کننده کاربرد دارد.
فروش سیتریک اسید
سایر محصولات ما: