روغن سبوس برنج از پوسته سخت بیرونی (سبوس) برنج قهوه ای استخراج می شود. دارای طعمی ملایم و دمای جوش بالای ۴۹۰ درجه فارنهایت است و این امر را برای کاربردهای درجه حرارت بسیار بالا مانند سرخ کردن زیاد مناسب می کند. همچنین روی سس سالاد، انواع سس و ماریناد به کار می رود. روغن سبوس برنج به صورت مکانیکی تصفیه شده و در نتیجه ویتامین ها و مواد مغذی مهم را حفظ می کند. این تعادل سالم چربی های اشباع نشده و اشباع شده را فراهم می کند و منبع فراوانی از گاما اوریزانول ، یک آنتی اکسیدان طبیعی کلیدی است.
برای سرخ کردن روغن سبوس برنج نقطه جوش بالایی دارد – برخی ادعا می کنند تا دمای ۲۵۴ درجه سانتیگراد یا ۴۹۰ درجه فارنهایت (گرچه Centra Foods حداکثر ۴۵۰ درجه فارنهایت را توصیه می کند) ، و این باعث می شود آن را برای همزدن سرخ کردن یا سرخ کردن عمیق استفاده کنید. این ماده می تواند کیفیت مغذی خود را حتی در دماهای بالا حفظ کند. همچنین مشاهده شده است که غذاهای پخته شده در دماهای بالا روغن کمتری جذب می کنند.
بدون چربی ترانس روغن سبوس برنج به طور طبیعی فاقد چربی است و به سرعت جایگزین روغنهای هیدروژنه حاوی چربی ترانس می شود. بسیاری از روغنهای امروزی تا حدی هیدروژنه هستند (که FDA پس از سال ۲۰۱۸ ممنوع اعلام کرده است) و مصرف کنندگان به طور فعال به دنبال گزینه های دیگر هستند. روغن سبوس برنج حاوی آنتی اکسیدان، حاوی یک ویتامین E ، آنتی اکسیدان ها و سایر ریز مغذی ها برای کمک به مبارزه با رادیکال های آزاد و مقابله با اثرات پیری است. این اجزای روغن سبوس برنج به آن ماندگاری فوق العاده ای نیز می بخشد.
همچنین یک منبع طبیعی آنتی اکسیدان هایی مانند توکوفرول ها ، توکوترینول ها ، گاما اوریزانول ، فیتواسترول ها ، پلی فنول ها و اسکوالن است. مواد غذایی روغن کمتری جذب می کنند ویسکوزیته (ضخامت) روغن سبوس برنج بسیار سبک است. این بدان معنی است که غذاهای پخته شده با روغن سبوس برنج می توانند تا ۲۰٪ روغن کمتری جذب کنند. جذب کمتر روغن منجر به کاهش کالری، بهتر و سبک تر شدن مواد غذایی و افزایش طعم و چاشنی می شود. جذب کمتر روغن نیز این روغن را اقتصادی تر می کند.
مزایا و کاربردهای روغن سبوس برنج
روغن سبوس برنج روغنی است که از سبوس یک تکه برنج ساخته می شود. سبوس یک پوسته بیرونی یا لایه ای است که هر هسته برنج را احاطه کرده است (مانند سیب زمینی توسط پوست آن احاطه شده است). روغن از این پوسته استخراج می شود. این روغن عطر و طعم ملایم دارد . به دلیل طعم سبک آن، در بسیاری از برنامه های مختلف آشپزی مورد مصرف است.
روغن سالم قلب روغن برنج سبوس دارای مقادیر متعادل چربیهای اشباع نشده، غیر اشباع و اشباع شده است. همچنین یک روغن دوستدار قلب محسوب می شود که می تواند به بهبود کلسترول شما کمک کند. گارگی شارما، متخصص تغذیه و متخصص مدیریت وزن می گوید: “سبوس برنج ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند زیرا حاوی مقدار مناسب اوریزانول است که یک آنتی اکسیدان است. این ماده به کاهش جذب کلسترول و افزایش کلسترول کمک می کند.” انجمن قلب آمریکا و سازمان بهداشت جهانی (WHO) روغن سبوس برنج را به عنوان بهترین گزینه برای بهبود سطح کلسترول سرم توصیه می کنند.
به دلیل داشتن پروفایل اسیدهای چرب متعادل (ایده آل ترین نسبت اسیدهای چرب اشباع ، اشباع نشده و غیر اشباع شده) ، ظرفیت آنتی اکسیدان و توانایی کلسترول خون بسیار محبوب است. موم سبوس برنج که فرعی محصول ثانویه است و به عنوان مخزن حل شده از RBO به دست می آید، به عنوان جایگزینی برای موم کارناوبا در لوازم آرایشی ، شیرینی پزی ، واکس های کفش و غیره مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین می تواند به عنوان منبع اسیدهای چرب و الکل چرب مورد استفاده قرار گیرد.
دیگر محصولات : سدیم لوریل سارکوزینات
فروش روغن سبوس برنج
روغن سبوس برنج به صورت گالن های ۲۰ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.