ریبوفلاوین چیست؟
ریبوفلاوین، همچنین به عنوان ویتامین B2 شناخته شده است، یکی از هشت ویتامین B است. مانند دیگر ویتامینهای B، نقش مهمی در تولید انرژی در بدن دارد، همچنین دارای بسیاری از کاربردهای مهم دیگر است. ریبوفلاوین یک ویتامین محلول در آب است که روزانه از بدن خارج می شود، بنابراین باید هر روز آن را احیا کنیم. بهترین راه برای گرفتن این ویتامین، خوردن غذاهای غنی از ریبوفلاوین است. طبق گزارش دانشگاه مریلند پزشکی، ریبوفلاوین در تخم مرغ، آجیل، محصولات لبنی، گوشت، کلم بروکلی، مخمر نان، برنج، گندم، برنج ، قارچ، سویا، سبزیجات برگدار و غلات و نان یافت شده است.
ریبوفلاوین یک ویتامین محلول در آب است، بنابراین در آب حل می شود. تمام ویتامین ها محلول در آب یا محلول در چربی هستند. ویتامین های محلول در آب از طریق خون جریان می یابند .
منابع ریبوفلاوین عبارتند از:
گوشت، ماهی و محصولات لبنی
ماهی، گوشت و مرغ، مانند بوقلمون، مرغ، گوشت گاو، کلیه ها و کبد
تخم مرغ
محصولات لبنی
مارچوبه
آرتیشوک
آووکادوها
فلفل قرمز
غلات غنی شده
لوبیا لیما، لوبیای دریایی و نخود فرنگی
ملاس
قارچ
آجیل
جعفری
کدو تنبل
گیاهان رزمی
سیب زمینی های شیرین
سبزیجات کریستالی مانند بروکلی، جوانه گندم بروکسل، اسفناج، سبزیجات قاصدک و آب شیرین
نان کل دانه، نان غنی شده و سبوس گندم
عصاره مخمر
تاریخچه ریبوفلاوین
اولین بررسی رنگدانه در شیر با فلورسانس زرد و سبز توسط الکساندر Wynter Blyth شیمیدان انگلیسی در سال ۱۸۷۲ کشف شد، اما تا اوایل دهه ۱۹۳۰ این ماده به عنوان ریبوفلاوین شناخته نشد. نیمه دوم قرن نوزدهم محققان متوجه شدند که یک یا چند عامل اضافی محلول در آب وجود دارد و این ترکیبات ویتامین B-2 نامیده می شود. جستجو برای شناسایی این عوامل مواد غذایی اضافی در شیر، گندم، مخمر و کبد آغاز شد در اوایل ۱۹۰۰٫ ریبوفلاوین دومین ویتامین جدا شده بود و اولین ویتامین B-2؛ بود که به عنوان یک ماده غذایی برای انسان در سال ۱۹۳۹ نشان داده شده است.
کاربردها و ویژگی های ریبوفلاوین
ریبوفلاوین به طور طبیعی به برخی از غذاها اضافه می شود و می تواند به عنوان مکمل مصرف شود. بیشتر آن در روده کوچک جذب می شود.
ریبوفلاوین یک ویتامین B است. این در بسیاری از فرایندهای بدن دخیل است و برای رشد و عملکرد طبیعی سلول ضروری است. این می تواند در غذاهای خاص مانند شیر، گوشت، تخم مرغ، آجیل، آرد غنی شده و سبزیجات سبز یافت شود.
ریبوفلاوین، رنگ زرد یا زرد و نارنجی است و در رنگ آمیزی غذا استفاده می شود.
شیر، پنیر، سبزیجات برگ سبز، کبد، کلیه ها، حبوبات مانند سویا های بالغ ، مخمر، تخم مرغ و دانه های غنی منبع خوبی از ویتامین B2 هستند. کبد یک منبع غنی از ریبوفلاوین است و شیر و فراورده های لبنی (ماست، پنیر) همچنین مقادیر قابل توجهی را عرضه می کنند. منابع گیاهی خوب عبارتند از آوکادو، اسفناج و دیگر سبزیجات مانند قارچ، حبوبات و آجیل دانه های فرآوری شده عموما با ریبوفلاوین تقویت می شوند. ریبوفلاوین در غذاهای کودک، پاستا، سس، پنیر فرآوری شده، نوشیدنی های میوه ای، محصولات شیری غنی شده با ویتامین، برخی از نوشیدنی های انرژی استفاده می شود و به طور گسترده ای در مکمل های ویتامین استفاده می شود. ریبوفلاوین به طور طبیعی در مارچوبه، موز، بامیه، گوشت و ماهی یافت می شود.
دیگر محصولات : روغن فندق
فروش ریبوفلاوین
ریبوفلاوین به صورت گالن های ۲۰ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.