لاکتوز شکر اصلی (یا کربوهیدرات) است که به طور طبیعی در شیر و لبنیات یافت می شود. لاکتوز از گلوکز و گالاکتوز تشکیل شده است، دو قند ساده تر به عنوان انرژی به طور مستقیم توسط بدن ما استفاده می شود. لاکتاز، آنزیم، لاکتوز را به گلوکز و گالاکتوز تقسیم می کند. شیر انسان شامل ۷٫۲٪ لاکتوز (تنها ۴٫۷٪ از لاکتوز در شیر گاو) است که تا ۵۰٪ نیازهای انرژی نوزاد را تامین می کند (شیر گاو تا ۳۰٪ نیازهای انرژی نوزاد را تامین می کند). اگر چه گلوکز در انواع مختلفی از غذاها یافت می شود، لاکتوز تنها منبع گالاکتوز است.
گالاکتوز دارای عملکرد های مختلف بیولوژیکی است و در فرآیندهای عصبی و ایمونولوژیک عمل می کند. گالاکتوز جزء چندین ماکرومولکول (سربروزید ها، گانگلیوزید ها و موکپروتئین ها) است که جزء مهمی از غشای سلول های عصبی هستند. گالاکتوز همچنین جزء مولکول های موجود در سلول های خونی است که انواع خون ABO را تعیین می کنند.
با توجه به مطالعات اخیر، لاکتوز در جذب کلسیم و سایر مواد معدنی مانند مس و روی، مخصوصا در دوران شیردهی نقش مهمی ایفا می کند.
کاربرد لاکتوز
تولید شیرینی / شکلات: لاکتوز دارای ویژگی های بسیار خاصی از بلورین است، زیرا آن را بهتر از سقز قرار می دهد. هنگامی که آن را با سایر قندها مخلوط می کند، خواص بلوری آن را تغییر می دهد.
نانوایی: لاکتوز به راحتی هیدرولیز نمی شود و از مخمر آبجو تخمیر نمی شود. آنزیم های این مخمر مولکول لاکتوز را از بین نمی برند. لاکتوز در محصولات نانوایی پس از پخت و پز باقی می ماند و طراوت و رطوبت را حفظ می کند. علاوه بر این، لاکتوز کمک می کند که یک رنگ قهوه ای خوب از کارامل استفاده کنید.
قنادی: لاکتوز دارای ویژگی هایی است که عطرهای غذایی را اصلاح کرده و عطر محصول را افزایش می دهد.
سوسیس: لاکتوز ماده خشک را به ارمغان می آورد و ممکن است باعث تخمیر شود.
پنیر پخته شده: لاکتوز به عنوان یک امولسیفایر و به عنوان یک عامل نگهدارنده آب استفاده می شود. این تعریف به واسطه بهره وری فن آوری (نسبت در٪ از محصول پخته شده نسبت به گوشت تازه استفاده شده) تعریف شده است.
تولید لبنیات بازسازی شده است
فوق العاده تازه: لاکتوز به عنوان یک عامل استاندارد و به عنوان شیرین کننده برای تولید محصولات فوق العاده تازه استفاده می شود.
مواد غذایی: لاکتوز تأثیر مثبتی بر تغيير فلور باکتری روده دارد. لاکتوز به طور خاص در توسعه یک فلور لاکتیک روده مفید (بیفیدوباکتریوم و لاکتوباکتری) به ضرر میکروارگانیسم های معیوب کمک می کند.
غذای کودک: به عنوان منبع انرژی (شکر آهسته) مورد استفاده قرار می گیرد. گالاکتوز موجود در لاکتوز شکر ضروری برای رشد ذهنی کودکان است. این لاکتوز یک مرحله اضافی از پالایش را برای درجه خلوص بالاتر دارد.
علائم و نشانه عدم لاکتوز در بدن
- درد شکم و نفخ
- اسهال
- افزایش گاز معده
- یبوست
- سردرد
- خستگی
- از دست دادن غلظت
- درد عضلانی و مفصلی
- زخمهای دهان
- مشکلات ادرار کردن
- اگزما
فروش لاکتوز
لاکتوز مش ۲۰۰ و ۸۰ در بسته بندی های ۲۰ کیلویی آماده تحویل شما مشتریان عزیز می باشد. برای سفارش این محصول و کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران و کارمندان فروش مجموعه تماس حاصل فرمایید.
سایر محصولات ما: