پروتئین آب پنیر (WPC) مکمل رژیم غذایی محبوب مردم در تمام سنین است. پروتئین آب پنیر معمولا به عنوان یک مکمل غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، معمولا به صورت پودری برای مخلوط کردن با نوشیدنی ها به فروش می رسد. پروتئین آب پنیر مثل تمام پروتئین ها از بلوک های ساختمانی به نام اسیدهای آمینه ساخته شده است.
پروتئین آب پنیر پروتئین موجود در آب پنیر است، بخش آب شیرین که از پنیر در هنگام تهیه پنیر جدا می شود. پروتئین آب پنیر معمولا برای بهبود عملکرد ورزشی و افزایش قدرت استفاده می شود، اما شواهد موجود برای حمایت از این استفاده ها مخلوط است. پروتئین آب پنیر نیز برای کاهش وزن در افرادی که مبتلا به اچ آی وی هستند مورد استفاده قرار میگیرد و برای پیشگیری از آلرژی در شیرخواران کمک می کند. پروتئین آب پنیر منبع پروتئینی است که ممکن است محتوای مواد مغذی رژیم را بهبود بخشد. پروتئین آب پنیر ممکن است بر روی سیستم ایمنی اثر بگذارد.
پروتئین آب پنیر (WPC) ترکیبی از پروتئین هایی است که از آب پنیر جدا شده اند، این ماده به عنوان یک محصول جانبی پنیر تولید می شود. پروتئین ها شامل α-lactalbumin، β-lactoglobulin، albumin سرم و ایمونوگلوبولین ها هستند. پروتئین آب پنیر معمولا به عنوان یک مکمل غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.
وقتی پروتئین تولید پنیر سوزانده می شود، آب پنیر باقی می ماند و بعد از اینکه pH در طی فرآیند انعقاد کاهش پیدا می کند، از چربی محلول می شود. این یک محلول ۵٪ لاکتوز در آب با لکتبالومین و برخی از چربی است. آب پنیر را می توان از طریق گرما تولید کرد. گرمای زیاد (مانند دمای پایدار بالای ۷۲ درجه سانتیگراد همراه با فرآیند پاستوریزاسیون) پروتئین های آب پنیر را تخریب می کند انحلال پروتئین آب پنیر باعث تعامل هیدروفوبی با پروتئین های دیگر و تشکیل ژل پروتئین می شود. ترکیب بندی این پروتئین در شیر گاو ۲۰٪ سرم و ۸۰٪ کازئین است. پروتئین در شیر انسان ۶۰٪ ویتامین و ۴۰٪ کازئین است.
شواهدی وجود دارد که پروتئین آب پنیر بهتر از پروتئین کازئین (کازئینات کلسیم، کازئینات سدیم) یا سویا جذب شده است.
کاربردهای پروتئین آب پنیر (WPC)
پروتئین در بدن عمدتا برای رشد عضلات و برای بهبود بافت استفاده می شود. در بدن هنگامی که عملیات هضم غذا صورت می گیرد، پروتئین ها را به اسیدهای آمینه بر می گردانند، و سپس از آن اسید آمینه برای ساخت پروتئین های جدید استفاده می کنند. پروتئین آب پنیر حاوی تمام اسید آمینه ضروری است. مکمل های پروتئین آب پنیر به عنوان راهی برای افزایش انرژی، مبارزه با استرس و بهبود تمرکز ذهنی شناخته شده است.
مطالعات نشان می دهد پروتئین آب پنیر ممکن است در توانایی های مبارزه با سرطان بدن نقش داشته باشد. همچنین گفته می شود پروتئین آب پنیر به کنترل قند خون، کاهش کلسترول، درمان آسم و احتمالا آلرژی ها کمک می کند.
بسیاری از پروتئین های آب پنیر، مزایای بهداشتی را با یک آنتی اکسیدان قوی که گلوتاتیون نامیده می شود، مرتبط می کند. افراد مبتلا به اچ آی وی، بیماری کبد، دیابت و سرطان های مختلف می توانند تمام سطوح گلوتاتیون را در بدن تولید کنند. بدن می تواند گلوتاتيون خود را از سيستئين اسيد آمينه ايجاد کند و سيازيدن آب در بدن بسيار زياد است. مطالعات تایید می کند پروتئین آب پنیر باعث افزایش سطح گلوتاتیون در بدن می شود. با این حال، تنها شواهد اولیه وجود دارد که نشان می دهد پروتئین آب پنیر تاثیر معنی داری بر سلامت افراد با شرایط مرتبط با گلوتاتیون دارد.
برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف پروتئین آب پنیر در ترکیب با تمرینات قدرتی، وزن بدن، وزن و قدرت عضله را در افراد جوان سالم افزایش می دهد. به نظر می رسد با مصرف پروتئین آب پنیر به منظور افزایش قدرت و یا توده عضلانی در مردان دارای اضافه وزن با کلسترول بالا.
شواهدی وجود دارد که مصرف پروتئین آب پنیر ممکن است باعث کاهش میزان تومور در برخی افراد مبتلا به سرطان شود
دیگر محصولات : تیتانیوم دی اکساید
فروش پروتئین آب پنیر (WPC)
پروتئین آب پنیر (WPC) در کیسه های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.