عصاره وانیلی شایعترین نوع وانیل است که امروزه استفاده می شود. عصاره وانیلی توسط لوبیای وانیل خرد شده، پروکوتیک در الکل اتیلیک و آب به مدت تقریبا ۴۸ ساعت ساخته شده است. سپس مخلوط به مدت چند ماه و سپس فیلتر می شود. FDA مشخص می کند که عصاره وانیل خالص حاوی ۱۳٫۳۵ اونس لوبیا وانیل در هر گالن در طول استخراج و مخلوط ۳۵٪ الکل / ۶۵٪ آب است. وانیل از طعم دهنده های مصنوعی تشکیل شده است (که اکثریت آنها محصولات ضایعات کاغذی و شیمیایی هستند) و اغلب دارای کیفیت خفیفی است که طعم تلخ آن را می دهد.
وانیل اولین بار در مکزیک تولید شد و زمانی تولید کننده بهترین وانیل بود، اما تقریبا تمام عصاره مکزیک، آمریکای مرکزی و کارائیب اکنون مصنوعی است و عصاره وانیل خالص نیست. بسته بندی محصول می تواند گیج کننده باشد: وانیلین طبیعی مواد مغذی وانیل است، اما وانیلین مصنوعی از محصولات ضایعات چوب خرد شده است.
طعم وانیلی ترکیبی از وانیل خالص و تقلبی است. عصاره وانیلی بعد از اینکه به طور خلاصه شستشو داده شد، به مخلوط های پخته شده اضافه می شود تا عطر و طعم از بین نرود.
درخت وانیل درختی خزنده و بالا رونده بوده که بومی مناطق حاره ای و مرطوب می باشد. میوه درخت آن آن لوبیا شکل است در زمان چیدن عطر خاصی ندارند اما پس از چیدن و خشک شدن عطر مطبوع پیدا می کند . مردم وانیل را برای درمان گاز روده و تب میگیرند. آنها همچنین برای افزایش میل جنسی (به عنوان یک فریزر) استفاده می کنند. وانیل نوعی گیاه از خانواده ارکیده است.
انواع کاربرد وانیل
وانیل خرسی یک آلدهید فنولی است که یک ترکیب ارگانیک با فرمول مولکولی C8H8O3 است. گروه های کاربردی آن عبارتند از آلدهید، اتر و فنل. وانیلین مصنوعی، به جای عصاره طبیعی وانیلی، بعنوان یک عامل طعم دهنده در غذاها، نوشیدنی ها و داروها استفاده می شود.
بزرگترین استفاده از وانیلین به عنوان یک طعم دهنده، معمولا در غذاهای شیرین است. صنایع تولیدی بستنی و شکلات با ۷۵ درصد از بازار وانیلین به عنوان یک طعم دهنده، با مقادیر کمتری در شیرینی و محصولات پخته می شود.
وانیلین خرسی نیز در صنایع عطر، در عطر ها استفاده می شود و برای مخلوط کردن بو ها یا طعم های ناخوشایند در داروها، خوراک دام و تمیز کردن محصولات استفاده می شود. همچنین در صنعت طعم به عنوان یک علامت مهم برای بسیاری از طعم های مختلف استفاده می شود.
وانیلین به عنوان یک ماده شیمیایی در تولید داروها و دیگر مواد شیمیایی خوب استفاده شده است. در سال ۱۹۷۰، بیش از نیمی از تولید وانیلین جهان در سنتز سایر مواد شیمیایی استفاده شد، اما تا سال ۲۰۰۴ این استفاده فقط ۱۳ درصد از بازار وانیلین را تشکیل می دهد.
علاوه بر این، وانیلین خرس نشان از لکه های کروماتوگرافی نازک (TLC) برای کمک به تجسم اجزای مخلوط واکنش استفاده کرد. این رنگ باعث می شود طیف وسیعی از رنگ ها برای این اجزا متفاوت باشد.
در غذاها و نوشیدنی ها، وانیل یک طعم شناخته شده است، اما برای کاهش میزان شکر مورد نیاز برای شیرین کردن نیز به غذاها اضافه می شود. برخی از مردم وانیل را به مواد غذایی اضافه می کنند تا به کاهش فساد دندانی کمک کنند. در تولید، وانیل به عنوان یک طعم دهنده در شربت های مورد استفاده در ساخت دارو استفاده می شود. همچنین به عنوان عطر در عطر استفاده می شود.
سایر محصولات ما:
فروش وانیل
این شرکت پودر وانیل خرس نشان چینی را از کشور چین وارد می نماید. جهت اطلاع از آخرین قیمت فروش پودر وانیل چینی با شماره های شرکت تماس برقرار نمایید .