کازئین سدیم یک پروتئین شیری چند منظوره و خالص است که با ترکیب کازئین استخراج شده با ترکیبات سدیم حاصل می شود. کازئین سدیم ذرات پودری شکل هستند که بی بو، بی مزه و از عطر و طعم کمی برخوردار است که به راحتی در آب حل می شود. این محلول خنثی است و با افزودن اسیدها بارندگی کازئین تولید می کند. کازئین نام خانوادگی پروتئین سفید رنگ است که حدود ۸۰ درصد از پروتئین موجود در شیر پستان را شامل می شود. کازئین سدیم خود را با ظاهر سفید و زرد، طعم و مزه و محلول در آب مشخص می کند.
در مقایسه با دیگر کازئینات مانند کازئین کلسیم و اسید کازئین، سدیم کازئین دارای محتوای پروتئینی بالاتری دارد و بیشترین محلولیت در آب را داراست. به همین ترتیب، این ترکیب دارای بسیاری از برنامه های کاربردی در صنایع غذایی است، اعم از اینکه به عنوان امولسیفایر و ضخیم کننده مورد استفاده قرار می گیرد. طبق اداره غذا و داروی آمریکا (FDA)، کازئینات سدیم به عنوان یک ماده شناخته شده به طور اساسی (GRAS) تعیین شده است. با این حال، تعدادی از عوارض جانبی مرتبط با مصرف سدیم کازئین وجود دارد. سدیم کازئینت یک ماده بسیار کاربردی است که برای رسیدن به پراکندگی و حلالیت سریع در کاربردهای غذایی و دارویی طراحی شده است.
عمده کاربرد کازئینات سدیم
کازئین سدیم دارای امولسیون و تثبیت کننده مطلوب و همچنین افزایش ویسکوزیته، چسبندگی، فوم و عملکردهای تثبیت کننده کف است. همچنین اغلب برای تقویت پروتئین استفاده می شود. از آنجایی که این یک نوع ماده امولسیون محلول در آب است، کاربرد گسترده ای دارد.
کازئین سدیم هیدرولیکی قوی دارد و بنابراین کاربرد وسیعتری نسبت به کازئین دارد. این می تواند در گوشت، محصولات گوشتی آبزی، بستنی، بیسکویت، نان، رشته فرنگی و سایر محصولات دانه استفاده شود. در سوسیس، می توان آن را برای تولید توزیع چربی یکنواخت و افزایش خواص گوشت استفاده کرد. استفاده از سدیم کازئین در بستنی به حباب محصولات پایدار کمک می کند و مانع تراکم و انقباض قند می شود. در نان آن برای دستیابی به پیشرفت مورد استفاده قرار می گیرد.
فروش کازئینات سدیم:
سایر محصولات ما: