آسه سولفام چیست؟
آسه سولفام یک شیرین کننده مصنوعی است که شیرینی آن ۲۰۰ برابر شکر است و در دمای بالا و گرما پایدار میباشد وبههمین دلیل حلالیت خوبی دارد و اجازه می دهد که شیرین کننده به عنوان افزودنی غذایی در طول پخت یا درون محصولاتی که نیاز به طول عمر طولانی دارند استفاده شود، آسه سولفام در سال ۱۹۸۸ توسط سازمان غذا و دارو آمریکا به عنوان یک ماده ی جایگزین شکر با کالری کم مورد تایید قرار گرفت.
فواید آسه سولفام:
آسه سولفام به علت دارا بودن کالری کمتر نسبت به شکر یک جایگزین مناسب برای استفاده در محصولات رژیمی می باشد و همچنین عدم پایداری این محصول در دمای بالا، حتی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تغییر شکل نمی دهد و همین ویژگی سبب ماندگاری و عمر مفید و تازگی این شیرین کننده در مواد غذایی میشود.
شیرین کنندههای غیرمغذی:
استفاده از شیرین کننده های مغذی برای اینکه هزینه ها کاهش یابند شروع شد و با کاهش نیاز به کالری ادامه پیدا کرد جالب است بدانید که که این شیرین کنندهها درواقع برای اهداف دیگری کشف شدند، زمانی که محققان دریافتند که این محصولات شیرین هستند و کالری کمتری نیز دارند استفاده از آن را شروع کردند.
پنج شیرین کننده غیرمغذی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا عبارتند از: ساخارین، آسه سولفام، سوکرالوزو نوتام که هر کدام از این محصولات به عنوان یک افزودنی غذایی و نوع وِیژگی های آنها کاربرد های متنوعی در صنایع غذایی دارند.
فروش آسه سولفام:
آسه سولفام در بسته بندی های ۱۰ کیلویی موجود می باشد برای اطلاع از قیمت و نوحوهی سفارش این محصول با شماره موجود در بالای همین صفحه تماس حاصل فرمائید.