جایگزین کره کاکائو (CBS)
جایگزین کره کاکائو یک ترکیب چربی است که به طور جزئی هیدروژنه شده است. این باعث می شود که آن را سالم تر از کره کاکائو سنتی، و نوع مناسب جایگزین می تواند طعم و بافت مشابه به شکلات به عنوان چیزی واقعی است. جانشین کره کاکائو یا همان CBS از هسته ی پالم گرفته می شود و به طور کلی جایگزینی برای کره کاکائو در شکلات های قالبی و روکشی می باشد.
این روغن ها دارای رفتارهای ذوبی بسیار عالی هستند و در برابر اکسیداسیون دارای پایداری نسبتا مناسبی بوده و هم چنین در زمان انبارداری شکلات از بلوم زدن جلوگیری می کند. مهمترین ویژگی های CBS شکنندگی خوب، قابلیت قالب گیری بالا و مقاومت حرارتی آنهاست که این فاکتور بستگی به مراحل بکار رفته در تولید دارد .
CBR
روغن های آلی را می توان به عنوان جایگزین کره کاکائو در دستور العمل های شکلات استفاده می شود. سازگاری آنها به آنها اجازه می دهد تا با لیکور شکلات مخلوط شوند، که طعم و غنای شکلات را افزایش می دهد. شایع ترین CBR ها از روغن سویا، پنبه دانه و روغن نخل گرفته شده است. هر یک از این مواد مشابه شبیه کره کاکائو عمل می کند، اما تنها قادر به مخلوط کردن با بیش از ۲۰ درصد چربی های دیگر است.
CBE
بهترین جایگزین کره کاکائو معادل کره کاکائو است. CBE ها در تغذیه و چربی به کره کاکائو واقعی، روغن پالم و شیا اغلب به عنوان یک جایگزین کم هزینه برای کره کاکائو استفاده می شود. هر دو دارای حداکثر مقدار چربی هستند که می توان آنها را مخلوط کرد، که به آنها کمک می کند تا در شکلات، آب نبات و سایر غذاهای شیرین همه کاره شوند.
مقدار مناسب روغن بستگی به بافت و سازگاری یک دستور غذا دارد. روغن بیشتر برای جایگزینی کره کاکائو در شکلات استفاده می شود، اما به دلیل دمای بالای پخت، آب نبات کمتر مورد نیاز است. هر گونه جایگزینی یک فرآیند آزمایش و خطا است تا تعادل مناسب را پیدا کند که طعم و کیفیت محصول را کاهش نمی دهد.
سایر محصولات ما:
فروش جایگزین کره کاکائو(CBS)