دی استات سدیم
خواص شیمیایی
بلورهای سفید؛ که بویی مشابه به بوی اسید استیک دارد. تقسیم بالای ۱۵۰ درجه سانتیگراد. این محصول در آب حل می شود در صورتی که حلالیت آن در الکل بسیار پایین است و در اتر قابل احتراق غیر قابل حل می باشد. دی استات سدیم یک ماده نگهدارنده، جداسازنده، اسیدولانت و عامل فلوروئید است که یک ترکیب مولکولی استات سدیم و اسید استیک است که اسید استیک را تولید می کند. این یک پودر کریستالی سفید است که هیدروسکوپیک است. آن را در برابر قالب و باکتری ها عمل می کند و در نان استفاده می شود.
کاربرد دی استات سدیم در صنعت غذایی
استات سدیم به عنوان یک عامل طعم دهنده مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. دی استات سدیم اغلب برای انتقال عطر و طعم سرکه در تنقلات، نان و سوپ استفاده می شود. به عنوان یک نگهدارنده، می تواند در جلوگیری از توسعه چندین نوع قالب ها موثر باشد و همچنین به عنوان یک عامل ضد باکتری برای طول عمر مفید بسیاری از انواع مواد غذایی استفاده می شود. مطالعات اخیر نیز نشان می دهد که دی استات سدیم یک مهارکننده میکروبی موثر و تنظیم کننده pH در محصولات گوشتی و مرغ است.
کاربرد دی استات سدیم در صنعت کشاورزی
دی استات سدیم یک قارچ کش و باکتری اسید است که برای کنترل قالب ها و باکتری ها ثبت می شود، بنابراین از خراب شدن در دانه های ذخیره شده جلوگیری می شود. آفت کش ها در طول فرآیند زدن به یونجه به عنوان یک گرد و غبار یا کنسانتره محلول (اسپری مایع) اعمال می شود. این ماده به عنوان “کمک” برای تخمیر سیلیس به منظور حفظ کیفیت ذرت، یونجه، سورگوم، جو و گندم ذخیره شده در سیلوها اعمال می شود. دی استات سدیم از استات اسید و استات سدیم تشکیل شده است. آن را به استات، یون سدیم و هیدروژن، اجزای نرمال گیاهان و حیوانات و غذاهای انسانی تقسیم می کند.
سایر محصولات ما:
فروش دی استات سدیم