سدیم اسید پیرو فسفات چیست؟
سدیم اسید پیرو فسفات به عنوان یک بافر pH (ماده ای که میزان اسیدی بودن خاصی را حفظ می کند) و به عنوان یک تهویه خمیر در جایگزین های گوشتی مبتنی بر سویا استفاده می شود. این ترویج اتصال پروتئین به آب، اتصال ذرات سویا را با هم، و برای همان هدف در قطعات مرغ و محصولات خرچنگ و خرچنگ تقلید استفاده می شود.
سدیم پیرو فسفات درجه مواد غذایی بدون آب، فرم پودر سفید است؛ آسان برای جذب رطوبت و رطوبت، اما غیر قابل حل در اتانول؛ تراکم نسبی ۲٫۴۵g / cm3 و نقطه ذوب ۸۹۰؛ پرخاشگری در هوای آزاد. محلول آبی اش، قلیایی ضعیف را نشان می دهد، اما زمانی که آب پز می شود، به فسفات دی سدیم هیدرولیز تبدیل می شود.
کاربرد سدیم اسید پیرو فسفات
پیرو فسفات سدیم دارای ویژگی های آب نرم است، می تواند کلسیم، منیزیم و نمک های نامحلول، مانند الیاف لباس، مخلوط صابون های زنده کلرید غیرحلال یا مخلوط صابون های فلزی دیگر را حل کند، می تواند باعث دفع زباله و سپس ظرفیت آن شود. در صنایع غذایی، سدیم اسید پیرو فسفات یک نوع افزودنی مواد غذایی است. به عنوان عامل کلات، مواد مغذی و بهبود کیفیت، و غیره استفاده می شود به عنوان عامل نگهدارنده آب، عامل بافر، امولسیون، تنظیم کننده اسیدیته در فرآیند گوشت، پنیر و محصولات آبزی نیز به وفور کاربرد دارد. در بستنی و دسرهای یخ زده، کمک خواهد کرد که پراکندگی چربی را در مخلوط نگهداری کند و در هنگام انجماد تشکیل کره ها را متوقف کند. این محصول در محصولات پنیر فرآوری شده، به pH پنیر پردازش کمک می کند و با پروتئین های شیر همکاری می کند تا امولسیون را تقویت کند.
سایر محصولات ما:
فروش سدیم اسید پیرو فسفات
سدیم اسید پیرو فسفات در کیسه های۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.