لوکاست بین گام
کاربرد لوکاست بین گام در صنایع مختلف
لوکاست به طور گسترده ای به عنوان یک افزودنی در صنایع مختلف مانند مواد غذایی، دارویی، کاغذ، پارچه، حفاری چاه های نفت و لوازم آرایشی استفاده می شود. کاربرد صنعتی کوفته ی لوبيا به علت توانایی آن برای ایجاد پیوند هیدروژنی با مولکول آب است. همچنین در کنترل بسیاری از مشکلات سلامتی مانند دیابت، حرکت روده، بیماری قلبی و سرطان روده بزرگ به علت عملکرد فیبر غذایی آن مفید است. در صنعت غذا، ترکیب آدامس نخود فرنگی و دیگر آدامس های خوراکی می تواند به عنوان ضخیم کننده، عامل حمل آب و عامل چسبندگی عمل می کند. در تولید پنیر می توان از آدامس کوفته استفاده کرد تا سرعت شستشوی پنیر را افزایش دهد، تولید را افزایش دهد و اثرات پوشش را افزایش دهد (سطح مصرف ۰٫۲-۰٫۶ درصد است).
در پردازش محصولات گوشتی و سوسیس های سبک غرب، لوب یونجه به بهبود ظرفیت اتصال آب، ساختار بافت گوشت و ثبات انجماد / ذوب کمک می کند.
در غذای پف کرده، آن را در طول فرایند اکستروژن با روانکاری فراهم می کند و همچنین به افزایش تولید و همچنین عمر مفید کمک می کند.
در محصولات آرد، آن را به کنترل جذب آب خمیر کمک می کند، خواص و کیفیت خمیر را بهبود می بخشد و طولانی شدن زمان پیری را افزایش می دهد.
سایر محصولات ما:
فروش لوکاست بین گام
لوکاست بین گام در بسته بندی های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.