مونو دی گلیسرید
مونو دی گلیسیرید اسید های چرب: چربی های مصنوعی تولید شده از گلیسرول و اسیدهای چرب طبیعی، عمدتا از مایع گیاهی، بلکه همچنین چربی های حیوانی می توانند مورد استفاده قرار گیرند. این محصول به طور کلی مخلوطی از محصولات مختلف است که ترکیباتی شبیه به چربی طبیعی هضم شده دارد. برای استفاده در محصولات پخته شده، تمام انواع غذاهای لبنی، مارگارین و بستنی. هیچ اثرات نامطلوب شناخته شده نیست.
بدن این محصولات را به عنوان چربی های دیگر متابولیزه می کند. در هنگام هضم چربی نرمال، اجزای فردی نیز به طور طبیعی در بدن تولید می شوند. گرچه عمدتا از روغنهای گیاهی استفاده می شود، استفاده از چربی حیوانات (از جمله گوشت خوک) نیز نمی تواند منع شود. از نظر شیمیایی، اسید های چرب موجود در گیاهان یا حیوانات یکسان هستند.
کاربرد مونو دی گلیسرید
مونوگلیسیرید ها و دیگلیسیرید ها به روش های مختلفی در بسیاری از محصولات غذایی مختلف استفاده می شود. در حالی که چربی ها و روغن ها به ترتیب تری گلیسیرید ها نامیده می شوند، زیرا آنها حاوی سه اسید چرب، مونو و دیگریسیرید ها به ترتیب یک و دو اسید چرب دارند. این امولسیفایر های مهم در طیف وسیعی از محصولات غذایی مانند کره بادام زمینی، خمیر کیک، نان سفید، سس مایونز، مارگارین، هات داگ و بسیاری دیگر یافت می شوند. مونوگلیسیرید ها و دیالیزرئید ها در مواد غذایی معمولا در محصولات پردازش و بسته بندی می شوند، بعضی از آنها حداقل محصولات غذایی سالم در بازار هستند. این شامل محصولات پخته شده، نوشابه، آب نبات، آدامس، خرد شده، بستنی، مارگارین و کوتاه شدن است.
سایر محصولات ما:
فروش مونو دی گلیسرید
مونو دی گلیسرید در بسته بندی های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.