تخم مرغ یکی از مهم ترین منبع غذایی است. هر تخم مرغ تقریبا ۶ گرم پروتئین، ۱ گرم کربوهیدرات، ۷ گرم لیپید و همچنین مقداری فسفر، آهن، و ویتامین های A، Eو K است. سفیده تخم مرغ شامل مقدار قابل توجهی آب است که در یی آن ۵۰ درصد پروتئین، نیاسین و ریبوفلاوین می باشد.
در زرده تخم مرغ لسیتین به وفور یافت می شود، از این رو زرده تخم مرغ خاصیت امولسیون پایدار پیدا میکند.
کاربرد و مزیت زرده تخم مرغ
- لسیتین در زرده تخم مرغ موجب میشود روغن در خمیر بیسکوییت به صورت یکنواخت پراکنده شود.
- زرده تخم مرغ موجب افزایش ارزش غذایی و افزایش زمان نگهداری می شود.
- نرمی موادی از جمله بیسکوییت، شیرینی و برخی کیک ها از دیگر استفادهای زرده تخم مرغ می باشد.
- چسبندگی بین بافت های محصول را زیاد کرده و محصولی با کیفیت تر با طعم و رنگ بهتری را برای ما فراهم میسازد.
- مورد استفاده برای ساخت سس مایونز به دلیل داشتن خاصیت امولسیفایر موجود در آن.
- امکان نگهداری پودر تخم مرغ خیلی بیشتر از نخم مرغ تازه است.
- پودر تخم مرغ فضای کمتری را اشغال میکند، و در صنایع مختلف به راحتی مورد استفاده قرار می گیرد.
- پودر تخم مرغ در فراوردهای گوشتی موجب افزایش جذب آب و حفظ خواص ظاهری می شود.
- استفاده این پودر برای تولید ماکارانی موجب افزایش حجم ماکارانی می شود.
سایر محصولات ما:
فروش پودر زرده تخم مرغ
در سریعترین زمان ممکن بهوسیله سیستم حملونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است وشما مشتریان عزیز میتوانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید. برای سفارش این محصول با مشاوران مجموعه تماس حاصل فرمایید.