گلوکز

گلوکز از کلمه یونانی برای “شیرین” آمده است. این یک نوع شکر از غذاهایی است که می خورید و بدن شما از آن برای انرژی استفاده می کند. گلوکز خون یا قند خون از طریق جریان خون شما به سلول ها منتقل می شود. انسولین یک هورمون است که گلوکز را از خون شما به سلول منتقل می کند تا انرژی و ذخیره سازی آن را داشته باشد. افراد مبتلا به دیابت سطح بالای گلوکز را در خون خود دارند. یا آنها انسولین کافی برای انتقال آن ندارند و یا سلول های آنها به انسولین پاسخ ندهند و همچنین باید آن را انجام دهند.

گلوکز، هم چنین به نام دکستروز، یکی از گروه های کربوهیدرات شناخته شده به عنوان قندهای ساده است. این ماده دارای فرمول مولکولی C6H12O6 است که در میوه ها و عسل یافت می شود و بزرگترین قند آزاد در خون حیوانات است. این منبع انرژی در عملکرد سلولی است و تنظیم متابولیسم آن از اهمیت زیادی برخوردار است. مولکول نشاسته، مهمترین منبع انرژی کربوهیدرات گیاهان، شامل هزاران واحد خطی گلوکز است. یکی دیگر از ترکیبات عمده گلوکز، سلولز است.

کاربرد گلوکز در صنعت غذایی

  • جلوگیری از کریستال شدن شکلات و شیرینی
  • خاصیت نرم کنندگی در شیرینی
  • ایجاد ویسکوزیته و قوام
  • جایگزین شکر در انواع محصولات شیرین و بستنی
  • افزایش ماندگاری محصول
  • شیرین کننده محصول مانند فروکتوز
  • مورد استفاده جهت روکش غلات صبحانه
  • مورد استفاده به عنوان براق کننده محصولات خوراکی از جمله شکلات و بستنی

سایر محصولات ما:

مونو پروپیلن گلایکول (MPG)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *