روغن سبوس برنج یکی از روغن های مغذی هست که دارای بسیاری از ویتامین های مفید هست

روغن سبوس برنج

روغن سبوس برنج از پوسته سخت بیرونی (سبوس) برنج قهوه ای استخراج می شود. دارای طعمی ملایم و دمای جوش بالای ۴۹۰ درجه فارنهایت است و این امر را برای کاربردهای درجه حرارت بسیار بالا مانند سرخ کردن زیاد مناسب می کند. همچنین روی سس سالاد، انواع سس و ماریناد به کار می رود. روغن سبوس برنج به صورت مکانیکی تصفیه شده و در نتیجه ویتامین ها و مواد مغذی …

ادامه محصول >

لاکتات آمونیوم

آمونیوم لاکتات نمکی آلی از آمونیوم است (اسید لاکتیک با هیدروکسید آمونیوم خنثی می شود)، لاکتات آمونیوم مرطوب کننده موضعی را می توان به عنوان یک ماده آرام کننده در بیماری های ایکتیوز و لگاریس و زریوز استفاده کرد. این ماده موجود به عنوان کرم یا لوسیون، پوست را مرطوب می کند و فلس ها را تجزیه می کند. لاکتات آمونیوم فقط برای مصارف خارجی است. از تماس با چشم …

ادامه محصول >
سدیم لورویل سارکوزینات برای پوست و چشم غیر تحریک کننده است

سدیم لوریل سارکوزینات

سدیم لوریل سارکوزینات، ( ۳۰٪ Surfactants MILD INCI) یک سورفاکتانت خفیف و غیر یونی با ظرفیت خنک کننده برتر و دارای خصوصیات خفیف و صاف برای شامپوها، لوسیون های حمام ، پاک کننده های صورت و خمیردندان ها هست. سدیم لوریل سارکوزینات با سورفاکتانتهای آنیونی ، کاتیونی و آمفوتریک سازگار است. به عنوان یک ماده ملایم و تحریک کننده، برای استفاده در شامپو ، محصولات استحمام، پاک کننده های صورت …

ادامه محصول >

لاکتات منیزیم

لاکتات منیزیم یک ماده معدنی طبیعی است که برای حمایت از عملکرد قلب، سیستم عصبی و دستگاه گوارش در بدن مورد نیاز است. لاکتات منیزیم به عنوان یک مکمل معدنی برای درمان کمبود منیزیم استفاده می شود. لاکتات منیزیم ممکن است تنها بخشی از یک برنامه کامل درمانی باشد که شامل رژیم غذایی خاصی نیز می شود. لاکتات منیزیم به عنوان یک پودر کریستالی سفید یا تقریباً سفید تهیه می …

ادامه محصول >
روغن ضروری بذر هویج در درجه اول برای کاربردهای درمانی آن در مراقبت از پوست استفاده می شود

روغن بذر هویج

روغن بذر هویج نوعی روغن اساسی است که از طریق تقطیر بخار بذر گیاه هویج استخراج می شود. این گیاه گلدار، که به دلیل شکوفه های سفید و ریشه های معطر هویج مشهور اس ، همچنین هویج وحشی و توری ملکه آن نامیده می شود. روغن بذر هویج گاهی با روغن هویج اشتباه گرفته می شو ، که از مخلوطی از ریشه هویج خرد شده غوطه ور در روغن حامل …

ادامه محصول >
کارباپول یک پلیمر محلول در آب است که به عنوان ماده امولسیون کننده ، تثبیت کننده ، تعلیق ، ضخیم و ژل کننده در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد

کارباپول

کارباپول یک پودر سفید با پلیمرهای اسید پلی آکریلیک می باشد. این یک اصلاح کننده رئولوژی بسیار کارآمد است که قادر به ایجاد ویسکوزیته بالا بوده و ژل های شفاف یا ژل های هیدروالکلی و کرم را تشکیل می دهد. کوتاه بودن خاصیت غیر قطره ای آن برای کاربردهایی مانند ژل های شفاف، ژل های هیدروکلریک و کرم ها ایده آل است. ویژگی ها و مزایا سازگار با سایر مواد …

ادامه محصول >

پودر سفیده تخم مرغ

سفیده تخم مرغ یکی از مهم ترین منابع پروتئین می باشد که برای بافت های بدن لازم است، از این رو پودر سفیده تخم مرغ نیز سرشار از پروتئین های مورد نیاز بدن و آرژینین است. این محصول برای افرادی که در هضم مواد پروتئینه از جمله لاکتوز مشکل دارند بهترین جایگزین خواهد بود که از پروتئین تخم مرغ بهرمند شوند. پودر سفیده تخم مرغ تقریبا ۸۵ درصد پروتئین دارد …

ادامه محصول >
کره شی باتر چربی است که از میوه ی درخت شیبا استخراج می شود. در دماهای گرم جامد است و رنگ سفید دارد

کره شی باتر

کره شی باتر نوعی چربی است که از آجیل درخت شی (shea) استخراج می شود. این روغن به رنگ سفید است و قوام خامه ای دارد که به راحتی در پوست شما پخش می شود. اکثر کره شی باتر از درختان شیا در غرب آفریقا تهیه می شود. کره شی باتر در دمای اتاق بسیار ضخیم و جامد است اما از  قوام زیادی برخوردار است و باعث می شود آن …

ادامه محصول >

پودر زرده تخم مرغ

تخم مرغ یکی از مهم ترین منبع غذایی است. هر تخم مرغ تقریبا ۶ گرم پروتئین، ۱ گرم کربوهیدرات، ۷ گرم لیپید و همچنین مقداری فسفر، آهن، و ویتامین های A، Eو K است. سفیده تخم مرغ شامل مقدار قابل توجهی آب است که در یی آن ۵۰ درصد پروتئین، نیاسین و ریبوفلاوین می باشد. در زرده تخم مرغ لسیتین به وفور یافت می شود، از این رو زرده تخم …

ادامه محصول >
apricotkerneloil

روغن هسته زردآلو

روغن هسته زردآلو چیست؟ روغن هسته زردآلو از هسته (مثلاً بذر ) یک زردآلو ، میوه درخت زردآلو که از نظر علمی به عنوان Prunus armeniaca شناخته می شود ، مشتق می شود. در حالی که تعدادی از گونه های مختلف به نام زردآلو وجود دارد ، آنها دارای پروفایل های مغذی بسیار مشابهی هستند ، مانند روغن موجود در هسته آنها ، روغن هسته زردآلو را می توان از …

ادامه محصول >