Depositphotos_183711952_xl-2015-750x750

روغن خشخاش

روغن بذر خشخاش  یکی از قدیمی ترین روغن های اروپا است که اکنون کشف شده و به نادرترین روغن ها تبدیل شده است. مشخصات خاص روغن بذر خشخاش دارای مقدار زیادی اسید لینولئیک است. شبیه روغن آفتابگردان است.کاربرد در مواد آرایشی ابه دلیل ویژگی های تغذیه ای روغن خشخاش صورت میگیرد . این روغن به سرعت جذب می شود ونوعی روغن حامل هست . روغن خشخاش برای پمادها ، لوسیون …

ادامه محصول >
images (15)

روغن آلوئه ورا

روغن آلوئه ورا عصاره روغنی از برگهای آلوئه ورا باربادنسیس است. آلوئه ورا به دلیل داشتن خاصیت مرطوب کننده و نرم کننده و همچنین به دلیل داروهای ضد پیری روی پوست، یکی از ترکیبات اساسی بسیاری از محصولات آرایشی است. روغن آلوئه ورا خاصیت آنتی اکسیدانی مشخصی دارد و بنابراین برای درمان ضد پیری و یا برای محصولات حساس پوست مناسب است. سطح استفاده توصیه بین ۰٫۵ – ۵٪ می …

ادامه محصول >

دکستروز آبدار

دکستروز آبدار یا مونوهیدرات خالص و متبلور D- گلوکز است، که حاوی یک مولکول آب متبلور است. این ماده به شکل دانه های سفید ، بی بو ، کریستالی با طعم شیرین می باشد. این ماده در صنایع غذایی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند جایگزین ساکارز در پخت و پز ، لبنیات ، مواد کنسرو شده ، آدامس و مواد نگهدارنده باشد. به غیر از این …

ادامه محصول >
ستومکروگل

ستوماکروگل

ستوماکروگل نام تجاری پلی اتیلن گلیکول هگزادسیل اتر است، که سورفاکتانت غیر یونی تولید شده توسط اتوکسیلاسیون ستیل الکل  است تا ماده ای را با فرمول کلی HO (C2H4O) nC16H33 تولید کند. درجه های مختلفی از این ماده بسته به سطح اتوکسیلاسیون انجام شده در دسترس است و واحد تکرار (n) پلی اتیلن گلیکول بین ۲ تا ۲۰ متغیر است. اگر تعداد n = 20 باشد Brij58 نام دارد. اگر …

ادامه محصول >
روغن ضروری بذر هویج در درجه اول برای کاربردهای درمانی آن در مراقبت از پوست استفاده می شود

روغن بذر هویج

روغن بذر هویج نوعی روغن اساسی است که از طریق تقطیر بخار بذر گیاه هویج استخراج می شود. این گیاه گلدار، که به دلیل شکوفه های سفید و ریشه های معطر هویج مشهور اس ، همچنین هویج وحشی و توری ملکه آن نامیده می شود. روغن بذر هویج گاهی با روغن هویج اشتباه گرفته می شو ، که از مخلوطی از ریشه هویج خرد شده غوطه ور در روغن حامل …

ادامه محصول >
کارباپول یک پلیمر محلول در آب است که به عنوان ماده امولسیون کننده ، تثبیت کننده ، تعلیق ، ضخیم و ژل کننده در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد

کارباپول

کارباپول یک پودر سفید با پلیمرهای اسید پلی آکریلیک می باشد. این یک اصلاح کننده رئولوژی بسیار کارآمد است که قادر به ایجاد ویسکوزیته بالا بوده و ژل های شفاف یا ژل های هیدروالکلی و کرم را تشکیل می دهد. کوتاه بودن خاصیت غیر قطره ای آن برای کاربردهایی مانند ژل های شفاف، ژل های هیدروکلریک و کرم ها ایده آل است. ویژگی ها و مزایا سازگار با سایر مواد …

ادامه محصول >

روغن چای سبز

تاریخچه روغن چای سبز چای سبز در کشورهای آسیایی مثل هند، چین، ژاپن و تایلند برای حدود ۵۰۰۰ سال مصرف شده است. این دارو به عنوان یک محرک، رطوبت، دیورتیک، برای مقابله با مسمومیت استفاده می شود، برای تنظیم دمای بدن و قند خون، برای ترویج هضم و بهبود سلامت روانی و قلب نیز کاربرد دارد. استخراج روغن چای سبز فرآیندهای متعددی برای استخراج روغن ضروری وجود دارد. شایع ترین …

ادامه محصول >

روغن ماکادمیا

روغن ماکادمیا چیست؟ روغن ماکادميا يك مايع روشن و خيلي زرد است كه از آجيل آهك فشرده تهيه مي شود. این یک روغن سالم است که مردم برای پخت و پز استفاده می کنند و همچنین می تواند برای سلامت پوست و شرایط مو استفاده کنند. آجیل ماکادامیا درختان ماکادامی که بومی استرالیا هستند، رشد می کنند. روغن مغذی مشابه روغن زیتون مایع در دمای اتاق است. مردم این روغن …

ادامه محصول >

سدیم متیل پارابن

سدیم متیل پارابن چیست؟ Methylparaben به عنوان نگهدارنده مورد استفاده در صنایع غذایی، لوازم آرایشی و دارویی برای بیش از ۵۰ سال استفاده شده است. فرمول شیمیایی برای سدیم متیل پارابن C8H7NaO3 است. این نیز ممکن است به طور طبیعی در میوه ها مانند زغال اخته وجود دارد که در آن فعالیت ضد میکروبی دارد. سدیم متیل پارابن به طور کامل از طریق پوست یا پس از مصرف جذب می …

ادامه محصول >

HEC

HEC چیست؟ هیدروکسی اتیل سلولز یک عنصر رایج در ترکیبات مراقبت از پوست است. این ماده به عنوان یک اتصال دهنده، یک تثبیت کننده امولسیون، یک فیلم سابق و عامل افزایش دهنده چسبندگی عمل می کند. هیدروکسی اتیل سلولز با سطح جامد از طریق پیوند هیدروژن به ضخامت و مدت زمان تشکیل یک فیلم نگهدارنده آب ضخیم تر می شود. همچنین به عنوان یک حامل مواد مخدر یا میکروسفور عمل …

ادامه محصول >